Cumpara prin SMS

Jocurile Dragoni.ro

Puțini părinți au timpul şi răbdarea să verifice ce este sigur, plăcut şi constructiv pentru copiii lor. Dragoni.ro este o lume de joacă şi de învăţare experienţială ce a fost dezvoltată de către specialistii EduFun la nivel international. Astfel, copiii se pot juca intr-un mediu sigur şi protejat, iar părinţii vor primi rapoarte clare cu privire la activitatea celor mici.

Cele două personaje care ajută copiii să-şi petreacă timpul într-un mod constructiv sunt Ado şi Ada , doi dragoni năzdrăvani şi isteți, alături de care copiii cu vârste de la 3 la 7 ani îşi pot exersa cunoştinţele acumulate. În funcție de vârsta copiilor şi nivelul jocurilor, specialiştii dragoni.ro au dezvoltat doua lumi: de la 3 - 5 ani şi de la 5 - 7 ani, unde cei mici işi pot dezvolta abilităţile şi au acces la mai multe informaţii structurate, astfel încât să le asimileze extrem de uşor. Lumile diferite de învăţare garantează faptul că fiecare copil se va putea juca cu plăcere şi va obţine cunoştinţele de bază, cele mai importante, în concordanţă cu vârsta şi abilităţile sale.

Cele 80 de jocuri au fost dezvoltate astfel încât să pună la încercare modul de gândire al copilului , iar misiunea lor principală a fost să transforme conţinutul educaţional pentru aceste grupe de vârstă într-un material cât mai atractiv.

Jocurile sunt avizate şi recomandate de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului şi Sportului, prin decizia de avizare nr. 42265/08.08.2011.

Accesul pe platforma educaţională Dragoni.ro se face prin contul personal, pe bază de user şi parolă, fiind plătit printr-un abonament lunar.